Cele mai cautate piese second hand in lumea auto

3 minute , timp de citit

Indiferent de veniturile pe care le are o persoana ce detine un automobil, acesta va incerca pe cat posibil sa isi intretina in conditii optime masina. Si nu este de mirare ca cele mai multe persoane nu neglijeaza acest fapt si bineinteles au cateva planuri de rezerva pentru orice moment. 

Dar indiferent de planurile pe care ti le faci nu trebuie sa uiti de consumabilele automobilului tau, iar printre acestea putem enumera:

-anvelope;

-placute de frana;

-franele;

-planetarele;

-bujii;

-amortizoare;

Ceea ce mai trebuie sa spunem aici este faptul ca aceste piese sunt printre cele mai cautate piese din lumea auto. Chiar daca sunt second hand sau noi, in tipla, aceste piese sunt consumabilele care sunt cel mai des schimbate si de care trebuie sa tineti cont de fiecare data cand va indreptati la un drum lung sau va pregatiti de iarna. 

Cati dintre voi nu au fost nevoiti sa schimbe cateva piese din cele amintite mai sus, din cauza drumurilor deteriorate din aceasta tara? Bineinteles acestea nu sunt singurele piese elementare la care trebuie sa fii foarte atent si pe care trebuie sa le iei in calcul, ori de cate ori te gandesti sa faci o revizie masinii tale. 

Cel mai bine ar fi sa nu uiti sa realizezi o revizie a automobilului tau, cel putin de doua ori pe an. Si am spus de cel putin doua ori, deoarece ai sa iti doresti sa calatoresti in concediul de vara cu masina personala. 

Iar cea de-a doua revizie ai putea sa o faci inainte sa isi intre iarna in drepturi, exact atunci cand schimbi anvelopele de vara cu cele de iarna. Nu mai este nevoie sa spunem ca in cazul unor reparatii, cele mai cautate vor fi piesele ieftine second hand. 

Si daca te intrebi de ce tocmai piesele second hand, ei bine, raspunsul este foarte simplu – reprezinta cea mai utila si eficienta solutie, mai ales pentru persoanele cu un buget redus, ce nu isi pot permite piese de prima mana, noi-noute. 

Si nu este intocmai din vina lor, ci pentru ca pretul unor astfel de piese este foarte ridicat, cu atat mai mult cu cat tin cont de marcile/marca  automobilului tau. Si cu toate astea, oamenii apeleaza la piesele second hand din doua motive temeinice:

costul foarte redus al acestor piese;

diversitatea pieselor pe care le gasesti in locurile destine pentru dezmembrari masini;

Pe langa aceste doua motive mai trebuie sa mai adaugam si raportul calitate-pret, care nu este unul de neglijat si pentru care multi bat drumurile la diferite parcuri de dezmembrari pentru a achizitiona piesele dorite. 

Cu siguranta nu mai este nevoie sa analizam alegerile oamenilor, intrucat fiecare dintre noi isi doreste sa reduca atat cat se poate cheltuielile. Si sa poata face o economisire a propriului buget. 

Si pana la urma fiecare isi cunoaste necesitatile si isi calculeaza bugetul, in functie de ceea ce au nevoie. Iar acest lucru poate include si piese ieftine second hand, care in acest moment sunt la indemana oricui.Alte articole auto care ar putea sa te intereseze

Ca drumurile din tara asta sunt atat de proaste incat vei strica masina cel putin o data pe luna

De foarte multe ori o parte dintre proprietarii de automobile au fost nevoiti sa ajunga la un anu

Honda Accord este o masina pentru cunoscatori, pentru cei care cauta fiabilitatea, siguranta si

Probabil ca nu de putine ori te-ai intrebat care va fi consumul masinii tale in cazul in care vei

Intr-o lume in care viteza este cuvantul de baza pentru tot ce se intampla ar trebui ca uneori sa

Skoda este o masina foarte fiabila si rezistenta si din acest motiv este o masina foarte bine van

Citroen este o marca des intalnita pe strazile din Romania si este o marca  apreciata de cei r

Intr-o lume in plina evolutie si intr-o miscare continua am ajuns sa fim dependenti de masina pe