Cele mai cautate piese second hand in lumea auto

3 minute , timp de citit

Indiferent de veniturile pe care le are o persoana ce detine un automobil, acesta va incerca pe cat posibil sa isi intretina in conditii optime masina. Si nu este de mirare ca cele mai multe persoane nu neglijeaza acest fapt si bineinteles au cateva planuri de rezerva pentru orice moment. 

Dar indiferent de planurile pe care ti le faci nu trebuie sa uiti de consumabilele automobilului tau, iar printre acestea putem enumera:

-anvelope;

-placute de frana;

-franele;

-planetarele;

-bujii;

-amortizoare;

Ceea ce mai trebuie sa spunem aici este faptul ca aceste piese sunt printre cele mai cautate piese din lumea auto. Chiar daca sunt second hand sau noi, in tipla, aceste piese sunt consumabilele care sunt cel mai des schimbate si de care trebuie sa tineti cont de fiecare data cand va indreptati la un drum lung sau va pregatiti de iarna. 

Cati dintre voi nu au fost nevoiti sa schimbe cateva piese din cele amintite mai sus, din cauza drumurilor deteriorate din aceasta tara? Bineinteles acestea nu sunt singurele piese elementare la care trebuie sa fii foarte atent si pe care trebuie sa le iei in calcul, ori de cate ori te gandesti sa faci o revizie masinii tale. 

Cel mai bine ar fi sa nu uiti sa realizezi o revizie a automobilului tau, cel putin de doua ori pe an. Si am spus de cel putin doua ori, deoarece ai sa iti doresti sa calatoresti in concediul de vara cu masina personala. 

Iar cea de-a doua revizie ai putea sa o faci inainte sa isi intre iarna in drepturi, exact atunci cand schimbi anvelopele de vara cu cele de iarna. Nu mai este nevoie sa spunem ca in cazul unor reparatii, cele mai cautate vor fi piesele ieftine second hand. 

Si daca te intrebi de ce tocmai piesele second hand, ei bine, raspunsul este foarte simplu – reprezinta cea mai utila si eficienta solutie, mai ales pentru persoanele cu un buget redus, ce nu isi pot permite piese de prima mana, noi-noute. 

Si nu este intocmai din vina lor, ci pentru ca pretul unor astfel de piese este foarte ridicat, cu atat mai mult cu cat tin cont de marcile/marca  automobilului tau. Si cu toate astea, oamenii apeleaza la piesele second hand din doua motive temeinice:

costul foarte redus al acestor piese;

diversitatea pieselor pe care le gasesti in locurile destine pentru dezmembrari masini;

Pe langa aceste doua motive mai trebuie sa mai adaugam si raportul calitate-pret, care nu este unul de neglijat si pentru care multi bat drumurile la diferite parcuri de dezmembrari pentru a achizitiona piesele dorite. 

Cu siguranta nu mai este nevoie sa analizam alegerile oamenilor, intrucat fiecare dintre noi isi doreste sa reduca atat cat se poate cheltuielile. Si sa poata face o economisire a propriului buget. 

Si pana la urma fiecare isi cunoaste necesitatile si isi calculeaza bugetul, in functie de ceea ce au nevoie. Iar acest lucru poate include si piese ieftine second hand, care in acest moment sunt la indemana oricui.Alte articole auto care ar putea sa te intereseze

Proiectul rabla 2018 a fost aprobat de ministerul mediului si derulat pri

Noul model a fost prezentat in cadrul Salonului Auto de la Paris din 2010. Generatia a doua de

Stim cu totii ca in ziua de astazi sa iti cumperi o masina nu este ceva imposibil, mai bine spus

Faptul ca ne plangem deseori de starea precara a drumurilor din aceasta tara nu mai este o enigma

Cam cat de des ai fost pus in situatia in care a trebuit sa renunti la cateva lucruri importante

Citroen C4 a aparut pentru prima data pe piata in anul 2004 ca o masina compacta din segmentul

Sezonul rece a sosit si cu totii ne dorim sa plecam in vacanta la munte ,la tara la bunici sau ci

Indiferent de marca masinii pe care o posezi se poate intampla ca la un moment dat sa fii nevoit