Criterii de baza pe care sa le iei in seama atunci cand achizitionezi piese pentru automobilul tau

3 minute , timp de citit

Indiferent de bugetul pe care tu il ai pentru a putea face anumite reparatii asupra automobilului tau se intampla sa ai nevoie de fiecare data de ceva mai mult. Spre exemplu am putea spune ca vei avea nevoie de o anumita piesa pe care nu o gasesti in showroom si esti nevoit sa te indrepti catre diverse parcuri de dezmembrari masini. Si cu toate astea iti dai seama ca ai nevoie de cateva garantii care sa-ti confirme ca merita sa achizitionezi aceste piese second hand din aceste parcuri de dezmembrari. 

Indiferent de posibilitatile financiare pe care le ai sunt momente in care iti pui intrebarea – de ce tot mai multa lume se indreapta catre aceste piese second hand? Iar unul dintre cele mai importante motive ar putea fi reprezentat de catre pretul mic si redus al acestor piese. Un alt lucru la fel de important este vorba despre disponibilitatea pe piata a acestor piese. Printre detinatorii de masini este cunoscut faptul ca daca apelezi la showroom-ul din oras pentru o anumita piesa vei fi nevoit sa astepti o vreme pentru a o achizitiona. 

De aceea de cele mai multe ori se ajunge la realizarea de precomenzi ce vor dura cateva zile sau chiar saptamani pana vor fi solutionate. Si cu toate astea multi dintre voi sunt de parere sa achizitioneze piesele din showroom, de fapt pentru ei nu mai este o alegere ci o decizie irevocabila. Insa daca faci parte din categoria acelor persoane ce isi achizitioneaza piesele din parcurile de dezmembrari atunci nu uita sa iei in calcul cateva date importante:

anul in care au fost fabricate piesele;

calitatea pieselor pe care le gasesti in parcurile de dezmembrari auto;

garantia acestor piese;

Acestea sunt doar cateva din multele elemente pe care trebuie sa le iei in serios ori de cate ori te indrepti catre parcurile de dezmembrari auto si catre piesele second hand. Nu stiu cati dintre voi sunt atenti la aceste lucruri, dar cand este vorba despre bugetul vostru, cu siguranta ca anumite lucruri se mai schimba. Bineinteles ca nimanui nu-i convine sa piarda o anumita parte din buget, doar pentru ca au auzit niste zvonuri nu prea bune despre piesele la mana a doua pe care vor sa le foloseasca. 

Ideal ar fi sa nu dati crezare unor zvonuri, ci mai degraba sa incercati sa va informati cu privire la piesele de care aveti nevoie si de ce nu sa incercati sa puneti intrebari ori de care ori aveti o nelamurire. Si nu va faceti griji in privinta raspunsurilor, caci le veti primi pe cele mai bune. Cei care se ocupa de piesele acestea stiu foarte bine  cum sa va indrume si ce sa va raspunda indiferent de preocuparile si ingrijorarile pe care le aveti in legatura cu aceste piese. Se prea poate spune ca uneori putina indrumare nu strica nimanui, cu atat mai mult daca indrumarile respective vin din partea unor cunoscatori. 



Alte articole auto care ar putea sa te intereseze

Fie ca vorbim de sezonul de iarna sau de cel de vara trebuie sa aveti in calcul functionarea sist

Intr-o lume plina de pericole si plina de accidente ce se petrec pe soselele din aceasta tara te

De foarte multe ori o parte dintre proprietarii de automobile au fost nevoiti sa ajunga la un anu

Cati dintre voi tin cont de pretul pieselor auto, atunci cand sunteti nevoiti sa le achizitionati

Stim cu totii ca in ziua de astazi sa iti cumperi o masina nu este ceva imposibil, mai bine spus

Citroen C4 a aparut pentru prima data pe piata in anul 2004 ca o masina compacta din segmentul

Indiferent de bugetul pe care tu il ai pentru a putea face anumite reparatii asupra automobilului

In Romania exista foarte multi conducatori ai marci germene Audi ,deoarece este o masina buna ,re