Criterii de baza pe care sa le iei in seama atunci cand achizitionezi piese pentru automobilul tau

3 minute , timp de citit

Indiferent de bugetul pe care tu il ai pentru a putea face anumite reparatii asupra automobilului tau se intampla sa ai nevoie de fiecare data de ceva mai mult. Spre exemplu am putea spune ca vei avea nevoie de o anumita piesa pe care nu o gasesti in showroom si esti nevoit sa te indrepti catre diverse parcuri de dezmembrari masini. Si cu toate astea iti dai seama ca ai nevoie de cateva garantii care sa-ti confirme ca merita sa achizitionezi aceste piese second hand din aceste parcuri de dezmembrari. 

Indiferent de posibilitatile financiare pe care le ai sunt momente in care iti pui intrebarea – de ce tot mai multa lume se indreapta catre aceste piese second hand? Iar unul dintre cele mai importante motive ar putea fi reprezentat de catre pretul mic si redus al acestor piese. Un alt lucru la fel de important este vorba despre disponibilitatea pe piata a acestor piese. Printre detinatorii de masini este cunoscut faptul ca daca apelezi la showroom-ul din oras pentru o anumita piesa vei fi nevoit sa astepti o vreme pentru a o achizitiona. 

De aceea de cele mai multe ori se ajunge la realizarea de precomenzi ce vor dura cateva zile sau chiar saptamani pana vor fi solutionate. Si cu toate astea multi dintre voi sunt de parere sa achizitioneze piesele din showroom, de fapt pentru ei nu mai este o alegere ci o decizie irevocabila. Insa daca faci parte din categoria acelor persoane ce isi achizitioneaza piesele din parcurile de dezmembrari atunci nu uita sa iei in calcul cateva date importante:

anul in care au fost fabricate piesele;

calitatea pieselor pe care le gasesti in parcurile de dezmembrari auto;

garantia acestor piese;

Acestea sunt doar cateva din multele elemente pe care trebuie sa le iei in serios ori de cate ori te indrepti catre parcurile de dezmembrari auto si catre piesele second hand. Nu stiu cati dintre voi sunt atenti la aceste lucruri, dar cand este vorba despre bugetul vostru, cu siguranta ca anumite lucruri se mai schimba. Bineinteles ca nimanui nu-i convine sa piarda o anumita parte din buget, doar pentru ca au auzit niste zvonuri nu prea bune despre piesele la mana a doua pe care vor sa le foloseasca. 

Ideal ar fi sa nu dati crezare unor zvonuri, ci mai degraba sa incercati sa va informati cu privire la piesele de care aveti nevoie si de ce nu sa incercati sa puneti intrebari ori de care ori aveti o nelamurire. Si nu va faceti griji in privinta raspunsurilor, caci le veti primi pe cele mai bune. Cei care se ocupa de piesele acestea stiu foarte bine  cum sa va indrume si ce sa va raspunda indiferent de preocuparile si ingrijorarile pe care le aveti in legatura cu aceste piese. Se prea poate spune ca uneori putina indrumare nu strica nimanui, cu atat mai mult daca indrumarile respective vin din partea unor cunoscatori. Alte articole auto care ar putea sa te intereseze

Fiat este una dintre marcile accesibile ca si pret si din aceasta cauza este o masina des intal

Prima generatie de Skoda Octavia, denumita 1U sau Tour, a aparut in anul 1996 si a iesit de pe

Sunt anumite piese auto care sunt mult mai cautate decat altele la dezmembrari si de aceea ne-am

Pentru detinatorii de automobile una dintre cele mai frecvente ingrijorari ale lor se refera stri

Sezonul de iarna nu a fost niciodata bland cu participantii la trafic, dar asta nu inseamna ca nu

Opel este una dintre marcile care s-au vandut cu succes in Romania si este o marca de masini foar

Indiferent de veniturile pe care le are o persoana ce detine un automobil, acesta va incerca pe c

Nu mai trebuie sa mai spunem ca iarna a dat intotdeauna batai de cap soferilor. Si nu prin prisma