De ce nu este bine sa achizitionezi cablaje second hand pentru masina ta?

3 minute , timp de citit

De foarte multe ori esti tentat sa cauti piesele cu cele mai mici preturi pentru a putea realiza reparatiile masinii tale. Insa nu de fiecare data acele piese second hand sunt solutia optima pentru tine sau pentru automobilul tau. 

Oricat de mult ti-ai dori sa-ti reduci cheltuielile pentru reparatiile masinii tale nu intotdeauna este o idee si o solutie buna. Chiar daca ai parte de piese destul de bune in parcurile de dezmembrari auto sunt anumite parti din masina ta, pe care nu le poti achizitiona nici din cele mai bune locuri de dezmembrari masini. 

Iar daca te intrebi cum este posibil acest lucru ar trebui sa iti amintesti chestiuni importante de genul:

iti pot aduce mai multe pagube, decat sa te ajute sa-ti repari masina;

-costul acelor elemente (piese) nu reprezinta o discrepanta prea mare intre ceea ce inseamna piesele noi si piesele auto second hand;

-este foarte posibil sa le achizitionezi si sa nu le poti utiliza pentru masina ta;

-exista varianta si posibilitatea sa achizitionezi acea piesa nefunctionala;

Cum de foarte multe ori timpul nu ne permite sa stam sa verificam anumite lucruri, tot ce ne ramane de facut este sa achizitionam produsul respectiv si sa il testam acasa. Si pentru ca in acest articol vorbim despre piesele second hand, cred ca ar trebui sa stiti si, cu siguranta, cunoasteti faptul ca singurele piese care nu sunt oportune sa le achizitionati dintr-un parc de dezmembrari auto sunt diferitele cablaje de la masina. 

Si cred ca toata lumea este constienta de faptul ca aceste cablaje nu sunt utile sa le cumperi la mana a doua, mai ales daca ai in vedere siguranta ta. Cum spuneam si mai devreme despre aceste elemente este vorba si pe ele nu le poti cumpara de la dezmembrari, ba mai mult decat atat ceeea ce poti achizitiona dintr-un parc de dezmembrari auto sunt mai degraba mufele pentru aceste cabluri. 

Probabil ca unul dintre motivele importante, pentru care nu vei apela la aceste cablaje  second hand ar fi acela ca s-ar putea sa te trezesti ca ai achizitionat ceva care nu este functional. Iar acest lucru se poate intampla oricand si nu este de dorit. 

Nimanui nu i-ar face placere sa stie ca a dat banii pe un anumit produs, ca mai apoi sa mearga la un alt magazin si sa achizitioneze fix acelasi produs.  Faptul ca vei scote din buzunar o suma de cel putin doua ori pentru acelasi tip de produs nu este o placere si nici nu are cum sa te multumeasca in vreun fel. 

Cel mult vei trai cu speranta ca ai gasit mufele importante si ca te poti folosi de acestea fara sa mai eziti. Insa cu privire la acele cablaje, de obicei daca iti vei duce masina intr-un service vei observa ca personalul calificat nu iti va recomanda niciodata sa mergi si sa achizitionezi cablaje second hand, deoarce se pot ocupa chiar ei de acestea. Cel mult te vor pune sa achizitionezi diverse mufe de care au nevoie si pe care trebuie sa le inlocuiasca. Alte articole auto care ar putea sa te intereseze

Una dintre marile preocupari ale soferilor atunci cand se apropie iarna este de fapt echiparea ma

De foarte multe ori avem tendinta ca de fiecare data cand ne achizitionam ceva nou sa spunem ca a

Faptul ca ne plangem deseori de starea precara a drumurilor din aceasta tara nu mai este o enigma

Intr-o lume in care viteza este cuvantul de baza pentru tot ce se intampla ar trebui ca uneori sa

Citroen C4 a aparut pentru prima data pe piata in anul 2004 ca o masina compacta din segmentul

 Volkswagen sau prescurtat VW este o marca foarte des intalnita in Romania pentru ca romanii

Nu de putine ori s-ar putea sa te confrunti cu diverse situatii care mai de care mai cautate. Une