Este bine sa cumpar piese auto din dezmembrari ?

3 minute , timp de citit

Ai tot auzit vorbindu-se de ceva vreme despre piese auto din dezmembrari insa nu te-ai interesat niciodata cat de bune sau daca se merita sa cumperi piese auto second hand. Piesele auto din dezmembrari au aparut mai intai chiar in vestul Europei si este o metoda foarte buna de a recicla autoturismele lovite. De ceva ani incoace treaba s-a schimbat si nu mai gasim numai masini relativ vechi ci si noi la dezmembrari auto semn ca lumea a inceput sa cumpere din ce in ce mai mult astfel de piese pentru ca sunt bune si ieftine. Parcurile de dezmembrari au aparut si ele prima oara in Vestul Europei si comercializau masini care erau vechi iar cei care aveau nevoie de piese auto pentru a-si repara masinile puteau apela la astfel de parcuri. Parcurile din Romania trebuie sa indeplineasca anumite conditii inainte de a functona legal si anume sa fie autorizati R.A.R(Registrul Auto Roman), sa detina platforme betonate unde sa desfasoare activitatea de reciclare a pieselor, sa aibe locuri speciale de depozitare a pieselor din dezmembrari si nu in ultimul rand sa aibe aparatura si mecanici. In general piesele din dezmembrari provin din dezmembrarea masinilor aduse de catre parcurile de dezmembrari din tarile vestice precum : Italia, Germania, Franta, Belgia, Olanda, Spania, Anglia si sunt masini care functioneaza perfect sau care sunt putin lovite .Mecanicii parcurilor de dezmembrari dezmembreaza masinile si obtin piesele dupa care le verifica inainte de a le pune in vanzare . Piesele sunt atent depozitate pe categorii pentru ca atunci cand comercializeaza piesele respective ei sunt obligati prin lege sa ofere factura ,garantie si posibilitatea de retur .Este foarte bine sa cumparam piesele din dezmembrari pe cat posibil de la parcuri autorizate pentru ca ei desfasoara aceasta activitate legal si iti vor oferii factura, garantie si retur.

Piesele din dezmembrari sunt 100% originale si se potrivesc perfect pe masina dumneasvotra ,au avantajul ca sunt de cateva ori mai ieftine decat cele noi si decat cele aftermarket. La parcurile de dezmembrari puteti gasi piese pentru orice marca ,rar sunt cazurile in care nu veti gasii ceea ce cautati pentru ca ei dezmembreaza foarte tipuri de masini de la Audi, Volkswagen, Mercedes, Renault, BMW, Toyota pana la Porsche Panamera deci cu siguranta vei gasi ceea ce cauti. Piesele din dezmembrari sunt o alternativa buna pentru orice fel de buzunar atat pentru cei cu bugete mici cat si pentru cei cu bugete mari.

Cele mai populare marci si cee mai vandute piese auto la dezmembrari sunt:

Cumpara cu incredere piesele din dezmembrari ele sunt o varianta foarte buna in cazul in care bugetul dumneavosatra este mic sau pur si simplu vreti sa economisiti bani.Alte articole auto care ar putea sa te intereseze

Poate pare de necrezut dar si proprietarii masinilor , sau marcilor de lux apeleaza la repararea

Sezonul de iarna nu a fost niciodata bland cu participantii la trafic, dar asta nu inseamna ca nu

De foarte multe ori esti tentat sa cauti piesele cu cele mai mici preturi pentru a putea realiza

Ford Focus III Este Unul Dintre Noile Modele din Dezmembrari

Cea de-a treia generatie de Ford Focu

Fiat este una dintre marcile accesibile ca si pret si din aceasta cauza este o masina des intal

 Volkswagen sau prescurtat VW este o marca foarte des intalnita in Romania pentru ca romanii

Cei mai multi dintre specialistii auto vor spune ca vei avea nevoie de un intercooler, numai daca

Indiferent de bugetul pe care tu il ai pentru a putea face anumite reparatii asupra automobilului