Importanta unui parc de dezmembrari auto

3 minute , timp de citit

Indiferent de marca masinii pe care o posezi se poate intampla ca la un moment dat sa fii nevoit “sa scapi” de masina ta. Stiu nu suna prea bine cand spui ca vrei sa scapi de masina pe care ai folosit-o ani la randul, dar se prea poate sa nu ai o alta varianta, iar vanzarea acesteia sa fie imposibila. 

Si pentru ca tot am adus in discutie imposibilitatea de a vinde automobilul tau, mai jos am sa-ti redau cateva dintre situatiile in care tu nu mai poti face mare lucru si in ultima instanta trebuie sa apelezi la dezmembrari masini ca in final sa te alegi, totusi, cu ceva:

-automobilul tau face parte dintr-o serie foarte veche de masini, ce nu mai exista deja pe piata;

-piesele sunt imposibil de gasit pentru a imbunatati starea masinii;

-eficienta masinii este zero sau aproape zero, intrucat piesele sunt foarte uzate si in mare parte stricate;

-costul si intretinerea respectivei masini ar fi mult mai ridicate fata de ceea ce si-ar putea permite proprietarul;

Iar pentru toate motivele de mai sus nu iti poti lasa masina in paragina, deoarece tot nu vei putea circula cu ea pe strazi si nici nu vei putea sa o utilizezi in alt scop. In plus de asta, daca masina n-ar functiona in parametrii optimi, nici nu ar fi indicat sa va deplasati cu aceasta. 

In primul rand pentru multi dintre voi un parc de dezmembrari auto, poate avea o importanta mult mai mare fata de altii. Ba mai mult decat atat daca aducem in discutie principalul factor – si anume, piesele automobilelor la un pret redus, fata de magazinele de specialitate sau din showroom. In plus in acest bazar auto poti gasi piese pentru toate tipurile de automobile la un pret, asa cum am spus si mai devreme, foarte accesibil. 

Pe langa asta nu trebuie sa-ti faci griji nici pentru timpul de asteptare (asta in cazul in care nu esti nevoit sa te indrepti catre showroom pentru a face o precomanda a unei anumite piese) si nici pentru garantia pieselor intrucat acestea sunt insotite la momentul cumpararii si de o foaie unde sunt notate anumite specificatii ale pieselor respective. Bineinteles ca pentru acest parc de dezmembrari auto sunt nenumarate opinii, dar trebuie sa recunoastem faptul ca parcul de dezmembrari are si beneficiile lui, printre care amintim de cele mai importante:

-te scapa de depozitarea masinii;

-locul perfect unde poti gasi piesele pentru automobilul tau;

-pret accesibil pentru orice tip de piesa;

-calitatea pieselor mult mai buna fata de alte magazine ce se ocupa cu vanzarea pieselor second-hand;

-intr-un astfel de loc iti poti gasi piesele de care ai nevoie pentru masina mult mai repede, decat ai face o precomanda intr-un anumit showroom;

Pana la urma un astfel de parc de dezmembrari auto isi gaseste utilitatea in fiecare oras si in fiecare zona de tranzit sau unde economia este in plina dezvoltare. Oare cati dintre voi ar recunoaste ca au achizitionat piese auto mult mai ieftine de la un astfel de parc de dezmembrari auto?Alte articole auto care ar putea sa te intereseze

Cam cat de des ai fost pus in situatia in care a trebuit sa renunti la cateva lucruri importante

Cand ai avut ultima data probleme cu masina ta? Este foarte posibil ca raspunsul vostru sa fie unul

A doua generatie de Audi A4, mai exact varianta B6, a fost produsa intre 2000 si 2005. Bazat pe

Indiferent de marca masinii pe care o posezi se poate intampla ca la un moment dat sa fii nevoit

Bmw-ul este o marca foarte des intalnita pe strazile din Romania pentru ca foarte multi romani se

Nu de putine ori s-ar putea sa te confrunti cu diverse situatii care mai de care mai cautate. Une

Nu mai trebuie sa mai spunem ca iarna a dat intotdeauna batai de cap soferilor. Si nu prin prisma

Fiat este una dintre marcile accesibile ca si pret si din aceasta cauza este o masina des intal