Viziunea echipei noastre

Site-ul www.dezmembrarisipieseauto.ro a aparut din dorinta de a oferii o experienta mult mai buna userilor care cumpara si vand piese auto in mediul online. Ne-am dorit un design al site-ului mult mai usor de folosit si mult mai placut fata de competitori de pe piata din Romania.
Suntem o echipa tanara si foarte ambitioasa de aceea ne dorim sa devenim lideri pe piata in domeniul vanzarilor online de piese auto si venim cu foarte multe inovatii si va stam la dispozitie pentru orice nelamurire. Preturile practicate de noi nu au concurenta pe piata din Romania, oferim cele mai joase preturi si avem cele mai transparente servicii.
Suntem in permanenta dezvoltare si venim cu cele mai noi tehnici din domeniul online si ne dorim ca clientii nostrii sa fie multumiti din toate punctele de vedere.

Valorile noastre

Calitate
Calitate Tinta noastra este sa cream servicii de calitate care sa usureze intermedierea intre vanzatori si clienti.
Sustenabilitate
Sustenabilitate Sustinem in permanenta mediul inconjurator, de accea suntinem firmele ce lucreaza in mediul legal, care au toate autorizatiile si licentele de mediu la zi.
Corectitudine
Obiectivitate Un alt aspect foarte important dupa care ne ghidam, este obiectivitatea. Platforma dezmembrarisipiesauto este conceputa sa ofere servicii competitive, fara sa partineasca vreo terta parte fie ca este vanzator sau client.
Transparenta
Transparenta Credem ca doar transparenta ofera incredere deplina. De aceea platforma noastra va pune la dispozitie servicii transparente si de calitate.