Site-ul www.dezmembrarisipieseauto.ro a aparut din dorinta de a oferii o experienta mult mai buna userilor care cumpara si vand piese auto in mediul online.Ne-am dorit un design al site-ului mult mai usor de folosit si mult mai placut fata de competitori de pe piata din Romania. Suntem o echipa formata numai din profesionisti atat in vanzari (care au mai interactionat cu domeniul pieselor auto noi si provenite din dezmembrari )cat si in domeniul it(programatorii nostrii au lucrat in Romania ,Germania,Anglia si cu foarte multi clienti de peste hotare)
Suntem o echipa tanara si foarte ambitioasa de aceea ne dorim sa devenim lideri pe piata in domeniul vanzarilor online de piese auto si venim cu foarte multe inovatii si va stam la dispozitie pentru orice nelamurire .Preturile practicate de noi nu au concurenta pe piata din Romania , oferim cele mai joase preturi si avem cele mai transparente servicii. Suntem in permanenta dezvoltare si venim cu cele mai noi tehnici din domeniul online si ne dorim ca clientii nostrii sa fie multumiti din toate punctele de vedere .
Beneficiile oferite de www.dezmembrarisipieseauto.ro
Creeare unui cont pe www.dezmembrarisipieseauto.ro este gratuita ,lafel si postarea anunturilor .Conturile de pe site-ul nostru sunt urmatoarele:
a)cont de parc de dezmembrari (parc de dezmembrari autorizat )
b)cont de vanzator -persoana fizica
c)cont de cumpator(client care vrea sa aiba cont la noi pentru a beneficia de serviciile site-ului nostru)
d)service auto(service auto autorizat care monteaza piese noi sau piese din dezmembrari)
Toti vanzatori care au abonament la noi (Dimond,Pro si Basic) sunt autorizati sa vanda piese auto din dezmembrari si sunt verificati de noi.
Puteti suna direct vanzatorul pentru a-l contacta in legatura cu piesa auto pe care o cautati sau puteti folosii butonul "CUMPARA" pentru a beneficia de serviciile oferite de site-ul nostru. Cererea de piese auto poate fi facuta cu foarte mare usurinta printr-un formular si va fi trimisa tuturor vanzatorilor de piese auto din dezmembrari iar acestia va vor contacta in scurt timp.
Pe site-ul nostru aveti pusa la dispozitie sectiunea "Blog" unde veti putea citii cele mai interesante articole din domeniul pieselor auto si al dezmembrarilor auto. Cu un singur clik vei putea "dezmembra toata masina" adica vei adauga instant 160 de anunturi cu piese din dezmembrari .Ne-am asigurat ca sunt eliminate piesele interzise prin lege comercializarii din domeniul dezmembrarilor auto.
Foloseste cautarea oferita de site-ul nostru pentru a cauta piesa dorita de tine .Dupa ce ai gasit piesa fa o cerere vanzatorului si asteapta raspunsul care va venii in scurt timp. Poti folosii formularul din fiecare pagina a site-ului atunci cand ai o nelamurire legata de piesa cum ar fi "piesa respectiva se potriveste pentru masina pe care o am eu?".Foarte simplu trimiti intrebarea respectiva vanzatorului respectiv folosind formularul din josul paginii si vanzatorul va revenii cu un raspuns in cel mai scurt timp.
Cel mai mic pret nu iti garanteaza si cea mai buna piesa dar nu este o alegere nepotrivita in cele mai multe cazuri.Cumparatorul este singurul care decide pentru el care este cel mai potrivit pret pentru el .
Recomandari utile atunci cand cumparati o piesa :
a)Nu ezitati sa folositi serviciile oferite de site-ul nostru .Folositi cu incredere butonul cumpara deoarece numai asa puteti beneficia de servicile noastre atunci cand contactati un vanzator.
b)Nu platiti in avans piesa dorita de dumneavostra.
c)Pune intrebari vanzatorului si informeaza-te corect inainte de a cumpara .Cere oricat de multe detalii (poze,video ,detalii tehnice, etc)doresti vanzatorului pentru a te lamurii cu privire la piesa pe care o cumperi
d)Nu ezitati sa ne contactati prin formularul contact pentru orice nelamurire.