Dezmembrari auto in Constanta

Dealerii cu aceste badge-uri, sunt verificati de catre dezmembrarisipieseauto.ro, autorizati RAR si alte institutii de stat, ofera factura si retur la piesele auto. Puteti sa-i contactati cu incredere!

PRO
DIAMOND
BASIC

Dezmembrari auto in Constanta

Mai jos puteti vedea informatii despre parcurile de dezmembrari auto din Constanta.

Dez Cars Auto Constanta
Firma: SC Dez Cars Auto SRL

Adresa punctului de lucru:
Bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 140 bis: Constanta, judetul Constanta;
Prezentare parc:
Dez Cars Auto este un parc de dezmembrari intr-o continua extindere, astfel incat clientii nostri sa fie pe deplin multumiti. Dez Cars Auto va poate ajuta prin reducerea costurilor si simplificarea intregului proces de achizitie a pieselor auto ce provin din autoturisme second hand importate din Germania, autoturisme aflate intr-o stare tehnica foarte buna si cu un numar de kilometri reali. Piesele provenite din dezmembrari pot fi achizitionate direct de la sediul nostru din Constanta, b-dul Aurel Vlaicu, numarul 140 bis, sau pot fi livrate oriunde in tara prin curierat, in maxim 24 de ore, dorind astfel sa va punem la dispozitie doar produse calitative si competitive la cel mai mic pret de pe piata romaneasca.
Program de lucru:
luni-vineri: 8:00-18:00,
sambata: 8:00-14:00,
duminica: inchis.

Auto Rehab
Firma: SC Auto Rehab SRL;

Adresa punctului de lucru:
Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 45: Constanta, judetul Constanta;
Prezentare parc:
Societatea noastra se ocupa cu achizitionarea si dezmembrarea autoturismelor, precum si cu vanzarea de componente auto din dezmembrare pentru toate marcile. Autorehab va ofera si posibilitatea montarii pieselor achizitionate in service-ul propriu.Marci auto dezmembrate: Ford, Audi, Volkswagen (VW), Opel, Citroen, Peugeot, Skoda, BMW, Renault, Mercedes, Ford;
Program de lucru:
luni-vineri: 9:00-17:00,
sambata: 9:00-12:30,
duminica: inchis.