Intrebari frecvente
Afla cum functioneaza platforma dspa

Intrebari Generale

Ai 4 optiuni de unde poti sa alegi tipul contului in functie de necesitatile tale:
-cont de utilizator (cumparator): cu ajutorul caruia vei putea face cereri de piese, cauta piesa dorita, intra in contact cu parcurile de dezmembrari plus multe alte beneficii.
-persoana fizica (vanzator): Acest cont iti va permite sa postezi anunturi, si iti expui pe platforma noastra toate produsele care le ai spre vanzare.Ai acces la zecile de functionalitati ale platformei cu care iti poti vinde mai repede piesele din dezmembrari.Acest tip de cont este valabil pentru persoanele fizice care comercializeaza piese auto din dezmembrari .
-parc de dezmembrari: Acest cont iti va permite sa postezi anunturi plus o mare multitudine de optiuni pentru a-ti vinde mai repede produsele si a avea o expunere mai buna pe site.Acest tip de cont este valabil numai pentru parcurile de dezmembrari acreditate prin lege ,care pot dovedi ca sunt parc de dezmembrari printr o copie a actului legal (CUI, J,nume firma,etc)

Acceseaza linkul cont nou si completeaza toate datele necesare pentru a putea sa creezi un cont nou la noi pe site.Dupa ce ai creeat contul vei primi un email cu userul si parola alese de tine pentru a putea sa te loghezi in contul tau .CREARE ORICARUI GEN DE CONT PE SITE ESTE TOTAL GRATUITA !Va dorim mult suuces!

Valoarea a 35 de credite de la noi de pe site este echivalenta cu 2 euro in bani reali 

Pentru cumparatori

Este foarte simplu ! Daca nu gasesti o piesa auto de care ai nevoie pe site sau nu ai timp sa cauti atunci poti creea o cerere de piesa auto si intstant ea ajunge la toate parcurile de dezmembrari prezente pe site . Ulterior acestia va vor trimite oferte cu preturi pentru piesa de care ai nevoie .Puteti cere poze sau videouri cu piesa sau codurile care sunt inscrise pe piesele respective pentru a fi siguri ca achizitionati ce trebuie .