Termini si conditii de utilizare a site-ului www.dezmembrarisipieseauto.ro

Fiecare utilizator al site-ului www.dezmembrarisipieseauto.ro(se va folosii si termenul "platforma") care foloseste serviciile noastre puse la dispozitie pe domeniul mai sus amintit (www.dezmembrarisipieseauto.ro)este de acord cu termenii si conditiile site-ului odata ce a postat sau folosit serviciile si a fost de acord cu regulile de utilizare . Regulile de utilizare sunt obligatorii si se aplica pentru oricine foloseste serviciile site-ului .Regulile se aplica automat dupa ce orice utilizator a creat un cont ,ele trebuie bifate obligatoriu si trebuiesc citite inainte de a Creare cont nou/Termeni si conditii sau in orice moment foloiti serviciile noastre.
Automat ce v-ati creat cont nou sunteti de acord cu Termenii si Conditiile de utilizre a platformei si sunteti obligat sa respectati regulile prezente in pagina mai sus mentionata(termeni si conditii).
Inca de la inceput trebuie precizat ca nu suntem implicati in vanzarea de piese auto si nu suntem responsabili pentru anunturile,piesele auto si informatiile postate de cei care vand piese auto .Ei(vanzatoriide piese auto,parcuri de dezmembrari etc) sunt singuri raspunzatori atat din punct de vedere legal in caz de neintelegere cat si pentru continutul pe care il afiseza . In cazul in care vor aparea neintelegeri intre cei ce cumpara piese auto si cei ce vand piese auto trebuie precizat ca site-ul nostru si echipa nostra(www.dezmembrarisipieseauto.ro)este exonerat de orice vina raspunzatorii fiind numai cei ce posteaza anunturi (vanzatorii de piese auto).
Utilizatorii,vanzatorii,parcurile de dezmembrari si oricine foloseste site-ul www.dezmembrarisipieseauto.ro sunt obligati sa furnizeze informatii reale cu privire la locatia unde isi desfasoara activitatea ,daca sunt sau nu autorizati sa vanda piese auto si prin prezentul acord sunt raspunzatori pentru informatiile pe care le afiseaza aici.Cei ce afiseaza informatii mincinoase sau in contradictie cu realitatea sunt raspunzatori pentru propriile fapte si in caz de litigii site-ul nostru este exonerat de orice vina si daca este cazul va pune la dispozitie orice informatie este necesara autoritatilor competente.
Site-ul nostru si implicit echipa nu este vinvata si nu este implicata atunci cand vine vorba de politica de retur ,garantie ,livrare sau facturare practicata de vanzatorii de piese auto si in cazul anumitor litigii cei raspunzatori sunt vanzatorii.
Cei ce folosesc platforma noastra sunt obligati sa folosesca un limbaj adegvat si cat mai profesionist ,este absolut interzisa folosirea de cuvinte obscene .Vanzatorii de piese auto sunt obligati sa raspunda la mesajele trimise de potentialii cumparatori si vor folosii un limbaj cat mai detaliat cand vor sa vanda o piesa auto atat din punct de vedere tehnic sau oricare altul pana cand potentialul client va fi lamurit.
Cel care cumpara are obligatia de a citii cu atentie descrierea unui anunt pus de vanzatori de piese auto si poate comunica cu vanzatorul inainte pentru a se informa atat cat este nevoie inainte de a cumpara o piesa.
Nu plasa comenzi sau nu contacta vanzatorul daca nu vrei sa cumperi cu adevarat o piesa ,nimeni nu vrea sa piarda timp aiurea .Foloste un limbaj adegvat si fii politicos atunci cand pui o intrebare .Este interzisa folosirea de cuvinte jignitoare sau obscene .
Daca ai facut o comanda si ai fost de acord cu toate detaliile onoreaza comanda .In cazul in care cei care vand piese aduc dovezi ca au respectat toate regulile iar dumneavostra cel ce cumparati nu ati onorat comanda contul dumneavostra va fi sters si veti fi banat pe site-ul www.dezmembrarisipieseauto.ro
Ne rezervam dreptul de a sterge in orice moment orice cont in cazul in care acel cont ni se pare noua dubios din orice punct de vedere sau respectivul utilizator nu a respectat termenii si conditiile impuse folosirii platformei.In aceste cazuri vom sterge contul fara explicatii iar in cazul in care autoritatile ne vor solicita informatii le vom furniza imediat.
Ca si utilizator al site-ului nostru atunci cand postati anunturi sau mesaje sunteti obligat sa :
a)folositi poze curate fara sigla altor site-uri si cat mai clare si explicative
b)nu puneti linkuri de niciun fel in descriere sau in orice alta zona a site-ului
c)nu faceti reclama a altui site sau a parcului in descriere
d)nu puneti preturi pe poze sau orice alte inscrisuri ori motto-uri gen"cel mai ieftin" etc
e)sa folositi un limbaj cat mai tehnic sau explicativ in functie de piesa sau masina pe care o desrieti spre a comercializa
f)sa folositi informatii relevante pentru cumparator si acestea sa fie reale
g)sa furnizati toate datele necesare in oricare rubrica a site-ului
Atat vanzatorii cat si cumparatorii sau orice tip de utilizator sunt obligati sa aibe un singur cont ,nu sunt acceptate conturi duplicat in niciun caz .
Creare unui cont pe platforma noastra este total gratuita pentru orice fel de utilizator iar postarea de anunturi este si ea gratuita .In cazul in care optati pentru serviciile nostre suplimentare contra cost preturile fiind afisate in sectiunea "abonamente" utilizatorii vor cumpara "credite" echivalente in bani cu care vor beneficia de serviciile oferite de platforma noastra.
Creditele cumparate vor fi folfosite numai pe platforma conform indicatiilor prezentate iar beneficiarul trebuie sa stie ca creditele nefolosite indiferent de suma nu se vor rambursa indiferent de motivul invocat .Creditele obtinute bonus,gratis in urma actiunilor efectuate pe site sunt valabile o singur luna (30 de zile) iar cele ramase nefolosite nu se vor raporta urmatoarea luna .
In cazul in care stergeti un anunt care a fost promovat cu credite ,creditele (bani )nu vor fi restituiti .Creditele nu sunt transmisibile ,deci nu puteti da creditele dumneavoastra altui utilizator .